Tevékenység

Az MVMI Zrt.,mint az MVM Elismert Vállalatcsoport tagja, 14 éve van jelen a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Az MVMI Zrt. elsődleges célja, hogy a Holding tagvállalatainak magas szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtson.

A társaság IT szolgáltatási folyamatait a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezi és működteti: SLA-kat (részletes Szolgáltatás leírásokat) alakított ki, kidolgozta és megvalósította az SLA-kban vállalt szolgáltatási szintek teljesítésének egzakt mérési és riporting rendszerét. Így magas színvonalú, mérésekkel igazolt, az ügyfél számára stabil és átlátható szolgáltatásokat tud nyújtani.

Az MVMI Zrt-nek a legmodernebb technológiai megoldásokra épülő szolgáltatás portfoliója tartalmazza mindazon ügyviteli IT szolgáltatásokat, melyekre bármely szervezet igényt tarthat.

Az MVMI Zrt. fontosabb szolgáltatásai a következők:

  • Service Desk (0-24-es ügyfélszolgálat)
  • IT „közmű” jellegű szolgáltatások (pl.: e-mail, internet, nyomtatás, desktop üzemeltetés, stb.)
  • IT alkalmazások szolgáltatása (pl.: SAP, AS6, Microsoft és SAP, CRM rendszerek)
  • Elektronikus dokumentum-menedzsment (pl.: iktatórendszer, workflow rendszerek, elektronikus aláírás)
  • Szoftver- és hardver bérlet.

A professzionális szolgáltatás nyújtás két fontos pillére a magasan kvalifikált szakértői csapat, illetve a korszerű, magas rendelkezésre állású infrastruktúra. Az MVMI Zrt. jelenleg több mint 400 fős, túlnyomórészt felsőfokú végzettséggel rendelkező szakértői gárdával bír.

A minőség iránti elkötelezettség erősítéseként  2007-ben az ISO 9001 alapú minőségirányítási rendszer és az ISO 14001 alapú környezetirányítási rendszer sikeresen tanúsításra került és azóta is évente folyamatosan megújításra kerül.

A cég kiemelt szempontként kezeli szolgáltatás portfoliójában az IT biztonság kérdését. Az ügyfélkörbe tartozó számos társaság operatív ellenőrzések és független auditálások formájában folyamatosan nyomon követi a biztonsági követelményeknek való megfelelést. Az MVMI Zrt. 2009-ben ISO 27001 alapú információbiztonság irányítási rendszert épített ki és tanúsíttatta, mely azóta is évente folyamatosan megújításra kerül.

Az MVMI Zrt, mint az MVM Csoport központosított IT szolgáltatója rendelkezik mindazokkal a tapasztalatokkal, a piacon jól ismert megbízható alvállalkozói körrel, az új fejlesztések menedzseléséhez projektmenedzsment kompetenciákkal, illetve szükség esetén bevonható tanácsadói kapacitásokkal bíró partnerekkel, amelyek bármely szervezet IT szolgáltatásainak sikeres kiszervezéséhez, a szolgáltatások nyújtásához, illetve új szolgáltatások kifejlesztéséhez szükségesek.